Επόμενος αγώναςΗλυσιακός vs ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ/25/02/2024/Ριζούπολη (Γ.Καμάρας)

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ!

Την Κυριακή, Δεκεμβρίου, στις 3 μ.μ στο γήπεδο της Ριζούπολης «Γ. ΚΑΜΑΡΑΣ», ο Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίζει τον Ερμή Ζωνιανών και μας καλεί όλους στο γήπεδο να στηρίξουμε την ομάδα μας.

Ο Απόλλωνας πρεσβεύει τον υγιή αθλητισμό στο ποδόσφαιρο και θέλει να φέρει κοντά στην ομάδα νέους μικρούς φίλους. Για αυτό, και αυτήν την Κυριακή, ανοίγει το ιστορικό στάδιο της Ριζούπολης προς όλους τους μαθητές!

Συνάντηση έξω από την Θύρα Ε, όπου θα υπάρχουν προς διάθεση σε παιδιά και αθλητές των Ακαδημιών του Απόλλωνα οι ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Το γήπεδο πλέον γίνεται οικογενειακή υπόθεση, όπως θα έπρεπε, καθώς μεριμνούμε και για το συνοδό/γονέα με συμβολική τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ. Επιπλέον, οι μικροί Απολλωνιστές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μοναδικά δώρα της ομάδας, μέσα από κλήρωση που θα γίνει στο ημίχρονο, προσφορά του Γ.Σ. Απόλλωνα.

Στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας, με τον Πανιώνιο, στη «ΜΠΛΕ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ» βρέθηκαν πάνω από 200 παιδιά που απόλαυσαν ποδόσφαιρο όπως πρέπει: σαν μια μεγάλη αθλητική γιορτή!

Στηρίζουμε την ομάδα μας και πάμε γήπεδο …οικογενειακώς!