Επόμενος αγώναςΗλυσιακός vs ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ/25/02/2024/Ριζούπολη (Γ.Καμάρας)

ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…

Όλα κόντρα πάνε προς το παρόν στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Με πρωτεργάτη τη διαιτησία (αλήθεια γιατί τέτοιο μένος προς μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδος, μια ομάδα που διδάσκει ήθος…;

Κανένας σεβασμός, που την Κυριακή έγινε και πρόκληση, καθώς ο εκ Κρήτης προερχόμενος διαιτητής, δεν σφύριζε τη λήξη μέχρι να έρθει η ισοφάριση, στο 97′!!!.

Μια Κυριακή πριν, στον αγώνα μας με τον Άρη Πετρούπολη, σφύριξε ο συνάδελφος του 2 λεπτά νωρίτερα…γιατί -κατά δήλωση του- “μπερδεύτηκε”!!!!!!

Η ομάδα μας όμως και παρά όλες τις αντιξοότητες, συνεχίζει τον δύσκολο αγώνα της και δεν αλλάζει τη φιλοσοφία της.

Με εξαίρεση τον αγώνα στην Επισκοπή -όπου και πάλι της δόθηκε αμφισβητούμενο πέναλτι στο 0-1 και δεύτερη κίτρινη στον καλύτερο της παίκτη- σε όλα τα άλλα παιχνίδια, ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο.

Περισσότερη κατοχή μπάλας, καλύτερη παρουσία που όμως της έλειπε το γκολ.

Και καθώς στο ποδόσφαιρο χρειάζεσαι και τύχη…ο Απόλλωνας σε αυτή τη φάση μόνο τύχη δεν έχει.

Σε όλα αυτά και οι τραυματισμοί (Ρέντζος, Παπαχρονόπουλος, Ντόβας, Λιάκος), πρόσθεσαν άλλους πονοκεφάλους στον Ρόναλντ Γκόμεζ.

Καθώς όμως ο δρόμος είναι ακόμα πολύ πολύ μακρύς, όλοι περιμένουμε τη δικαίωση, αφού σε κάθε της αγώνα η ομάδα εμφανίζεται καλύτερη και οι ενισχύσεις που ήρθαν χρειάζονται λίγο χρόνο προσαρμογής.

Οι πιστοί φίλοι του Απόλλωνα Σμύρνης, δείχνουν μεγάλη κατανόηση, βλέπουν την τεράστια προσπάθεια και βοηθούν με όλη τους τη διάθεση για την αναγέννηση και πάλι της Ελαφράς Ταξιαρχίας.