Επόμενος αγώναςΗλυσιακός vs ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ/25/02/2024/Ριζούπολη (Γ.Καμάρας)

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ

Συνεχίζει να δίνει τις μάχες του ο Απόλλωνας-σε μια δύσκολη για τους γνωστούς λόγους χρονιά- έχοντας πια δει… φως στο τούνελ.Όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, καθώς ιδιαίτερα για την θέληση και αγωνιστικότητά τους δεν μπορεί κανείς οπαδός να έχει παράπονο.

Η νίκη στον τελευταίο μας αγώνα, με τον τρόπο που ήρθε, είναι μια επιβεβαίωση ότι οι παίκτες μας θα μάχονται μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, καθώς πάντα δικαιώνεται οποίος δεν τα παρατάει πότε.

Την ίδια ώρα όμως υπάρχουν και ποδοσφαιριστές μας που υποφέρουν στην κυριολεξία… βλέποντας τους αγώνες από την κερκίδα, καθώς λόγω τραυματισμών δεν μπορούν να βοηθήσουν.

Ο Δημήτρης Νικάς, ο πανύψηλος μας τερματοφύλακας, ήρθε σαν βασικός πορτιέρο, έδειξε γρήγορα ότι θα είναι η δύναμη μας, ώσπου ήρθε μια άτυχη στιγμή να κόψει τη φόρα του καθώς τη 12η αγωνιστική κόντρα στο Χαϊδάρι, υπέστη ρήξη μηνίσκου. Πλέον βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της αποκατάστασης μετά το χειρουργείο και πλησιάζει στο δεύτερο στάδιο. Κάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης, ισομετρικές και δυναμικές και αποκατάσταση σε πισίνα. Η επιστροφή του αναμένεται μέσα στον Μάρτιο.

Άτυχος στο μέγιστο βαθμό και ο Γιώργος Ντόβας. Ένα «ακατέργαστο διαμάντι», μόλις 18 χρονών, που ήρθε από τα Γρεβενά και έδειξε ότι θα κάνει τη μεγάλη διαφορά, ήρθε αντιμέτωπος με ένα σοβαρότατο τραυματισμό, που κάθε παίκτης απεύχεται. Υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στην αρχή της σεζόν και βρίσκεται τώρα στο πρώτο στάδιο ενεργητικής αποκατάστασης. Έχει ξεκινήσει ισομετρικές και δυναμικές ασκήσεις ενδυνάμωσης και η επιστροφή του αναμένεται σε 3-5 μήνες.

Ο Κωνσταντίνος Κορφιάτης ήρθε από τα σπλάχνα της οικογένειας μας, από τον Απόλλωνα Αθηνών του Μάρκου Μαυρομάτη, και μόνο από τη σωματοδομή του, κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις, μέχρι που και αυτόν τον χτύπησε τραυματισμός και συγκεκριμένα σύνδρομο προσαγωγών κοιλιακών. Πλέον βρίσκεται στην τελευταία φάση της αποκατάστασης και θα επανέλθει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Πρόσφατα επέστρεψε στις προπονήσεις και ο Μιχάλης Βλασσόπουλος, ο 21χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός μας, που υπέστη κάταγμα στο χέρι. Ήταν ο δεύτερος με παρόμοιο τραυματισμό μετά τον Κιρκιλιανίδη ενώ ακολούθησε και ο Ράμμος. Ο Βλασσόπουλος, δυστυχώς, ήταν ιδιαίτερα άτυχος καθώς θα χρειαστεί, επιπλέον χρόνο για να επανέλθει πλήρως.

Για πάνω από ένα μήνα εκτός ήταν και άλλος ένας παίκτης, ένα από τα πιο φιλότιμα παιδιά της ομάδας, ο Σωκράτη Πατίλας ,που ευτυχώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προχθές ξαναμπήκε στην ομάδα μετά από 4 εβδομάδες απουσίας.

Επιτέλους υγιής και ο Σέρτζιο Λαμάι που αγωνίστηκε και αυτός για λίγα λεπτά την Κυριακή, μετά από μακρόχρονη απουσία, λόγω τραυματισμού.

Να τονισθεί ότι πρόκειται για ατυχία, καθώς οι τραυματισμοί όλων των παιδιών δεν ήταν μυϊκοί (απόδειξη ότι γίνεται σωστή δουλειά στον τομέα αυτό), αλλά τραυματισμοί… της κακιάς στιγμής και κυρίως των άθλιων γηπέδων.

Η ομάδα μας στέκεται στο πλευρό όλων των τραυματιών μας και ελπίζει ότι σύντομα θα έχουν επιστρέψει όλοι τους, ώστε να βοηθήσουν και να ζήσουν τις όμορφες στιγμές που προσφέρει η οικογένεια του Απόλλωνα σε όλα της τα μέλη