Επόμενος αγώναςΗλυσιακός vs ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ/25/02/2024/Ριζούπολη (Γ.Καμάρας)

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Την Κυριακή 17/12, ο Απόλλων Σμύρνης θα αντιμετωπίσει τον Ελλοπιακό, μια ομάδα που έχει καταφέρει για πρώτη φορά να αγωνίζεται στην Γ Εθνική και μάλιστα με επιτυχία.

Το γήπεδο που θα φιλοξενηθεί ο αγώνας, όπως στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι πλαστικό και κατά συνέπεια επικίνδυνο για τους παίκτες.

Η γενικότερη αδιαφορία για τη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων έχει ως αποτέλεσμα το πρωτάθλημα να παίζεται κυρίως σε γήπεδα κακής ποιότητας, καθώς το 80% των γηπέδων του ομίλου του Απόλλωνα είναι πλαστικά.

Η παρούσα συνθήκη επηρεάζει κυρίως τα νέα παιδιά, τους παίκτες όλων των ομάδων.

Η ομάδα μας έχει έρθει αντιμέτωπη με τους κινδύνους ακατάλληλων γηπέδων, καθώς ο Κ. Κορφιάτης εμφάνισε σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών, ενώ ο Σ. Λαμάι οστικά οιδήματα, λόγω πλαστικού γηπέδου.

Οι συζητήσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο στις μέρες μας είναι πολλές, αλλά λίγες εστιάζουν στα νέα παιδιά του αθλήματος, τα οποία αγωνίζονται κυρίως στη Γ Εθνική.

Ο Απόλλωνας, πρωτοστατεί και επισημαίνει την σπουδαιότητα που έχει η διασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών για τα νέα παιδιά που αποφασίζουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους στο άθλημα, ενώ κατά συνέπεια επηρεάζεται η συνολική ποιότητα/παρουσία του ελληνικού ποδοσφαίρου.