Επόμενος αγώναςΗλυσιακός vs ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ/25/02/2024/Ριζούπολη (Γ.Καμάρας)

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ κ. ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ…

Στην Κρήτη ταξιδεύει ο Απόλλωνας Σμύρνης, για να αντιμετωπίσει την Κυριακή την ομάδα του Αγίου Νικολάου.
Η ομάδα της Ριζούπολης, εμφανίζεται από παιχνίδι σε παιχνίδι καλύτερη, όμως τα αποτελέσματα δεν έρχονται.
Παρά τα όποια προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει ο Απόλλωνας, παρά το γεγονός ότι στα περισσότερα παιχνίδια ήταν η καλύτερη ομάδα, η δυσχέρεια στο σκοράρισμα δεν έχει δώσει ακόμα νίκη στους 7 αγώνες μέχρι τώρα.
Μεγάλη η απουσία του Σωκράτη Πατίλα, του 23χρονου αμυντικού χαφ, που έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις μέχρι τώρα, καθώς στον αγώνα με τον Ηλυσιακό, φορτώθηκε με τρίτη κίτρινη κάρτα.
Εκτός αποστολής ο άτυχος της ομάδας Γιώργος Ντόβας που χάνει όλη τη σεζόν μετά τον βαρύ του τραυματισμό.
Παραμένει εκτός ομάδας και ο αριστερός μας χαφ Λαμάι, καθώς βασανίζεται επίσης με μυϊκούς τραυματισμούς, κυρίως λόγω των σκληρών γηπέδων σε τεχνικό χόρτο που προπονείται δυστυχώς η ομάδα μας.
Θέση στην ομάδα θα διεκδικήσει ο Νικα Νοσατζε του οποίου το δελτίο εκδόθηκε επιτέλους.
Η δυσαρέσκεια που επικρατεί βέβαια σε όλη την οικογένεια του Απόλλωνα οφείλεται κυρίως στην μέχρι τώρα εχθρική διαιτησία που αντιμετωπίζει.
Ο προβληματισμός αυξήθηκε πάλι, όταν ανακοινώθηκε και πάλι το διαιτητικό τιμ για τον αγώνα της Κυριακής. Καθώς και πάλι ορίστηκαν διαιτητές από την Κρήτη, που μέχρι τώρα σε κάθε αγώνα της ομάδας μας που έχουν οριστεί (όπως στον τελευταίο μας αγώνα, που δεν σφύριζε με τίποτα τη λήξη…μέχρι να ισοφαριστούμε, ενώ για τον αγώνα στην Επισκοπή, καλύτερα να μην μιλάμε…).
Κύριοι διαιτητές, νέα παιδιά που θέλετε να κάνετε καριέρα. Βοηθήστε το έρμο το ποδόσφαιρο, που ιδιαίτερα σε αυτές τις κατηγορίες “πυροβολείτε” από όλες τις πλευρές.
Αν όχι για το ποδόσφαιρο, προστατέψτε οι ίδιοι την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ.