Επόμενος αγώναςΗλυσιακός vs ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ/25/02/2024/Ριζούπολη (Γ.Καμάρας)

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ

Στην Κρήτη θα ταξιδέψει ο Απόλλωνας Σμύρνης, για να αντιμετωπίσει την Κυριακή την ομάδα του Αγίου Νικολάου, στην ομώνυμη πόλη του Λασιθίου.

Η ομάδα μας έχει δείξει καλή παρουσία και πάθος τεράστιο ως τώρα αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που της άξιζαν.

Με πείσμα και σιγουριά ότι θα ανατρέψουν την εικόνα, θα προσπαθήσουν τα παιδιά του Απόλλωνα και την Κυριακή να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στη δύσκολη έδρα της έμπειρης ομάδας του Αγίου Νικολάου.

Θυμός όμως και στεναχώρια συνοδεύει οπαδούς και Διοίκηση της ομάδας μας, καθώς τα συνεχιζόμενα προκλητικά λάθη των διαιτητών, φυσικά και δεν αφήνουν την ομάδα μας να προχωρήσει και να πετύχει στην τεράστια προσπάθεια της που καταβάλλει να αναγεννηθεί.

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε ότι και πάλι την Κυριακή ορίσθηκαν διαιτητές από το γειτονικό Ηράκλειο της Κρήτης. Μέχρι τώρα είχαμε μόνο άσχημες εμπειρίες από του Κρητικούς διαιτητές.

Και αφού οι Ποδοσφαιρικές Αρχές δεν προστατεύουν τις ομάδες με τους ορισμούς τοπικών διαιτητών, απευθύνομε εμείς μια έκκληση στα ίδια τα νέα παιδιά που θέλουν να κάνουν καριέρα στη διαιτησία.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ.

Σεβαστείτε τον κόπο και τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, προστατέψετε επιτέλους το έρμο το ποδόσφαιρο που από όλες τις πλευρές βάλλεται.

Ο Απόλλωνας Σμύρνης, μια ομάδα που έχει για λάβαρο το ήθος και φιλοσοφία του το ευ αγωνίζεσθαι, απαιτεί τον σεβασμό όλων σας.