Επόμενος αγώναςΗλυσιακός vs ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ/25/02/2024/Ριζούπολη (Γ.Καμάρας)

ΠΑΛΕΨΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

Με αξιοπρέπεια δέχτηκε την ήττα η ομάδα της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

Παρ’ ότι συνολικά, για άλλη μια φορά, ο Απόλλωνας ήταν συγκριτικά καλύτερος με καθολική κατοχή στο δεύτερο ημίχρονο, δεν κατάφερε να βάλει τα πολυπόθητα γκολ και έφυγε από τη Θήβα με σκορ 1-0 με ένα γκολ στην 47’ (παράτ.) από στημένη φάση.

Αν και βρήκε τα δίχτυα του αντιπάλου, το γκολ θεωρήθηκε οφσάιντ και η ομάδα δεν μπόρεσε να επανέλθει, παρά την ευκαιρία που είχε από φάση με τον Παπαχρονόπουλο.

Δύο δοκάρια, ένα ακυρωθέν τέρμα, ανύπαρκτο οφσάιντ σε φάση για γκολ στο 0-0….Και όμως η ομάδα του Απόλλωνα έχασε.

Όλα κόντρα στον Απόλλωνα αλλά η ομάδα παλεύει για την ανατροπή.

Την ομάδα μας διαφύλαξε ο τερματοφύλακας, Γιώργος Ντροζντ, που έκανε το ντεμπούτο του και έσωσε πολλές φορές την ομάδα. Ο Ντροζντ, μόλις 16 χρονών, κλήθηκε να αναπληρώσει την βαριά απουσία του Δημήτρη Νίκα και κατάφερε να ανταπεξέλθει στον ρόλο του με μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Αναφορά πρέπει να γίνει και στην από τύχη αποφυγή σοβαρού τραυματισμού του Ρίντι Σάλλα από παρατημένες εστίες στο πλάι του γηπέδου (σημ. οι εστίες δεν απομακρύνθηκαν ούτε μετά το συμβάν).

Παρά την απογοήτευση, η ομάδα συνεχίζει τη σκληρή δουλειά για τα καλύτερα αποτελέσματα όπως της αξίζουν, καθώς απομένουν ακόμα 21 αγώνες και μπορεί να τα καταφέρει.