Επόμενος αγώναςΗλυσιακός vs ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ/25/02/2024/Ριζούπολη (Γ.Καμάρας)

ΜΕ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Ο Σωκράτη Πατιλας ήταν ο τυχερός …για το καλό της χρονιάς.Μπορεί να έμεινε αρκετές εβδομάδες εκτός λόγω τραυματισμού, όμως στην κοπή της παραδοσιακής…πίτας που έκοψε η ομαδα του Απόλλωνα ήταν ο μεγάλος τυχερός!

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η PPA σε μαγαζί στη Ριζούπολη και στην οποία παραβρέθηκε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, όπως και μέλη της Διοίκησης του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, είχε τεθεί σαν έπαθλο για το νικητή ένα μεγάλης αξίας ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Με την ελπίδα αυτά να φέρουν την ανάλογη τύχη για τον ίδιο αλλά και κυρίως καλά αποτελέσματα στον Απόλλωνα, παραδόθηκαν τα παπούτσια στον τυχερό της ζέστης βραδιάς, που είχε οικογενειακή αύρα, κάτι που έτσι κ αλλιώς διακρίνει το ποδοσφαιρικό μας τμήμα απο την πρώτη στιγμή φέτος.

Κανένας παίκτης όμως δεν έμεινε χωρίς “δώρο” καθώς η PPA θέλοντας να επιβραβεύσει την προσπάθεια και την αφοσίωση τους στον Απόλλωνα, μοίρασε prim σε όλους τους παίκτες μαζί με ευχές για καλή χρονιά με υγεία και επίτευξη του μεγάλου στόχου της ομάδας.