Επόμενος αγώναςΗλυσιακός vs ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ/25/02/2024/Ριζούπολη (Γ.Καμάρας)

ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΤΟ ΓΚΟΛ….ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Ισοπαλία και το Σάββατο για την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης με το παιχνίδι να τελειώνει 0-0.

Οι απουσίες των Παπαχρονόπουλου και Ρίντι Σάλλα, περισσότερο απο εμφανείς, σε μια ομάδα με τόσο μικρό ρόστερ όπως ο Απόλλωνας.

Το γεγονός δε ότι η ομάδα, είχε αγωνιστεί την Τετάρτη στην Κρήτη, έπαιξε κάποιο ρόλο στο να εμφανίσει η ομάδα ίχνη κούρασης.

Από την αρχή της σεζόν, για όλους όσους γνωρίζουν από ποδόσφαιρο, ήταν γνωστά και αναμενόμενα τα προβλήματα που θα είχε ο Απόλλωνας.

Ξεκινώντας ουσιαστικά στο παρά πέντε στο στήσιμο της ομάδας, με παίκτες που…δεν γνωρίζουν καν τα ονόματα μεταξύ τους (ο Τασιούλης που μπήκε σαν αλλαγή, έκανε μόλις μια προπόνηση με τα υπόλοιπα παιδιά, ο Ηλίας Κιρκιλιανίδης παίζει με σπασμένο χέρι…), είναι φυσιολογικό να μην μπορεί ακόμα να ανταπεξέλθει.

Και δυστυχώς, πολλοι παίκτες που θα έπρεπε να παίρνουν συμμετοχή, 30 και 40 λεπτών, αναγκάζονται εκ των πραγμάτων να παίζουν 90λεπτα, με κίνδυνο τραυματισμών.

Όμως τα ΠΟΛΥ θετικά, που πρέπει να βλέπουμε αφορούν όχι μόνο στους βαθμούς (σίγουρα βασικότατο..), αλλά το πάθος που βγάζουν όλα τα παιδιά στο γήπεδο, το άριστο οικογενειακό κλίμα, το ότι ηλικιακά μπαίνουν νέα παιδιά στην ομάδα.

Μακρύς. πολύ μακρύς, ακόμα ο δρόμος του Πρωταθλήματος και υπάρχει αισιοδοξία για όσους ζουν από κοντά το κλίμα της ομάδας, ότι θα έρθουν σύντομα καλές μέρες… .