Επόμενος αγώναςΗλυσιακός vs ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ/25/02/2024/Ριζούπολη (Γ.Καμάρας)

ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Πιο αποφασισμένη από ποτέ, η ομάδα της Ελαφράς Ταξιαρχίας είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την Κυριακή στην Ριζούπολη τον Ερμή Ζωνιανών, σε ένα παιχνίδι καθοριστικής σημασίας.

Η πολυπόθητη νίκη είναι μονόδρομος για τον Απόλλωνα Σμύρνης και όλη η ομάδα είναι έτοιμη να παλέψει μέχρι τελευταίου λεπτού για να την κατακτήσει. 

Οι παίκτες της Ελαφράς Ταξιαρχίας είναι σε άριστη κατάσταση και έτοιμη να αγωνιστούν για την ιστορική φανέλα. Μόνη απουσία ο Αλέξανδρος Ρέτζος, λόγω κίτρινων καρτών, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Σάλα Ρίντι, λόγω του τραυματισμού που υπέστη στο ακατάλληλο γήπεδο της Θήβας στο προηγούμενο παιχνίδι, όπου παλιές εστίες βρισκόταν στο πλάι του γηπέδου (!). Η ατυχία που αντιμετωπίζει ο Απόλλωνας από την αρχή της σεζόν συνεχίζεται, καθώς ο βασικός τερματοφύλακας, Δημήτρης Νίκας, μετά από εγχείρηση μηνίσκου, ενώ βρίσκεται εκτός παραμένει ο Γιώργος Ντόβας που δεν υπολογίζεται για όλη τη σεζόν.

Με την τεράστια στήριξη των οπαδών του που και αυτή την Κυριακή αναμένεται να βρίσκονται στη Ριζούπολη, η ομάδα του Ρόναλντ Γκόμεζ θα πολεμήσει για τη νίκη.

Δίπλα στην ομάδα, καλούμε όλους τους φίλους τους ποδοσφαίρου, να στηρίξουν τον Απόλλωνα, μια ομάδα που χαρακτηρίζεται από ήθος και υγιές αθλητικό πνεύμα.

Την Κυριακή ο Απόλλωνας επιστρέφει στη Ριζούπολη και διεκδικεί τη νίκη που του αξίζει!