Επόμενος αγώναςΗλυσιακός vs ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ/25/02/2024/Ριζούπολη (Γ.Καμάρας)

ΑΠΟΛΛΩΝΙΖΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΛΑΦΡΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ

Όσο δύσκολη και αν είναι η φετινή σεζόν για τον Απόλλωνα Σμύρνης, αφού ξεκίνησε από το μηδέν και μόλις 3 βδομάδες πριν την έναρξη δεν υπήρχε ούτε… φανέλλα, ,υπάρχουν ήδη πολλά χαμόγελα για τους αληθινούς Απολλωνιστές.

Σιγά σίγα αλλά σταθερά, επιστρέφουν στην «οικογένειά» τους ποδοσφαιριστές που για διάφορους λόγους είχαν αναγκαστεί να απομακρυνθούν από την ομάδα.

Ο Απόλλων Σμύρνης αρχίζει να ξαναβρίσκει την αίγλη του, η οποία πάντα βασιζόταν στα δικά του ταλέντα, στα δικά του παιδιά, κάτι  που αποτελούσε ιστορία τις τελευταιες «εποχές», αφού με τον «εξανδραποδισμός», μόνο λεγεωνάριοι και περαστικοί φορούσαν τη φανέλα του Απόλλωνα, με αποτέλεσμα κανένας φίλαθλος να μην νοιώθει ένα με την ομάδα και τους παίκτες της.

Παρά το γεγονός ότι κύριος στόχος των υπευθύνων ήταν και παραμένει η παραμονή της ομάδας, δειλά δειλά άρχισαν προσθήκες παιδιών από την ακαδημία της ομάδας και επιστροφή παιδιών με απολλωνιστικό παρελθόν, εφόσον εννοείται διαθέτουν το ανάλογο ταλέντο.

Το προπονητικό τημ, παρακολουθεί από κοντά  ό,τι κινείται στον Απόλλωνα γενικά.

Έτσι από την πρώτη στιγμή επιλέχθηκαν από τις ακαδημίες οι Τσούμπας, Ντροζντ, Κορφιάτης, Ράμμος και Λαμάι   ενώ στην ομάδα επέστρεψε και ο Καραγκούνης, που είχε αγωνιστεί με τη φανέλλα του Απόλλωνα τη σεζόν 2019-2020. Μετά τη μεταγραφική περίοδο στην ομάδα βρίσκονται πλέον και ο Ρόδης που είχε αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν ως επαγγελματίας στον Απόλλωνα  αλλά και ο νεαρός Χριστόπουλος.

Φυσικά και εφόσον επιτευχθούν οι στόχοι της Α ομάδας, θα προστεθούν και άλλα κριτήρια και πλάνα για το μέλλον, καθώς ο Απόλλωνας πρέπει να ξαναγίνει η ομάδα που τροφοδοτεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο με παίκτες, αφού αυτή ήταν πάντα η σφραγίδα του.